úterý 10. srpna 2010

Poděkování


Velmi ráda bych Vám chtěla touto cestou poděkovat za Vaše milá slova a krásné komentáře. Zároveň se chci omluvit. Stále Vás a Vaše úžasné blogy bedlivě sleduji, ale nezbývá mi čas na ně reagovat. Po necelých třech letech se pomalu, ale jistě blíží můj návrat do zaměstnání. Najednou je mi to všechno nějak líto. Nedávno se malá narodila, začala chodit, mluvit a dnes již mudruje a spolu s "velkým" bráchou kují pikle. Snažím se proto naplno užívat si dětí, manžela a času bez ranního vstávání, bez pracovního shonu a nervozity. Věřím, že jakmile se vše rozběhne na plné obrátky a vběhneme do staronových kolejí, opět budu pečlivě psát a komentovat ...


Tentokrát ptáčci jak jinak než z Morkusovic keramické dílny a naše stařičká studna.

5 komentářů:

  1. Ahojky Péťo,

    krásná slova. Fotečky se Ti povedly. Hodně štěstí na návrat zpět do práce (mě to čeká v dubnu) a hodně sil. Je to změna a je pravda, že to nějak letí.

    Pohodový den. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Petro,

    nádherné fotky a přeji Tobě i dcerce šťastný vstup do další životní etapy. Čas opravdu letí, nejvíc je to vidět u dětí, jak rychle nám rostou. Budu se těšit na Tvé příspěvky, chodím k Tobě moc ráda.

    Pěkný den. Šárka

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Petro,
    děti rostou jako z vody, je dobře, že si to s nimi užíváš.
    A s tím časem máš pravdu, je ho málo, ještě,že si ho umíme vyšetřit i na blogování.
    Ptáček ti krásně oživil zahradu, je mu u vás asi moc dobře.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Petro,
    letí to letí a právě nejvíc čas vnímáme na svých dětech. Znám ty smíšené pocity. Ať se Vám i nadále daří a těším se na další fotečky v blogu. Posílám pozdravení k Vám domů. Lenka.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Petro, naprosto Ti rozumím:) Já jdu sice zpět do práce až za rok a půl, ale starší syn nastoupil do první třídy, tak nám začalo ranní vstávání a chození do školy.
    Přeju hodně společných chvil strávených s rodinou. A máš u mě na blogu pozvánku do hry!

    OdpovědětVymazat